Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet için tercih edilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk binanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, binanın yararlanma sınıfı kabil faktörler dokunaklı olmaktadır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

En şayeste Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Profesyonel ve kredili Yangın Kapısı hizmeti kullanmak istersen dilek oluşturabilir, mevrut Yangın Bapsı fiyatlarını katlaştırabilir ve ihtiyacını kolay zıtlayabilirsin.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı kanat sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı akıllıca rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması Yangın çıkış kapısı istanbul ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page